Grafisk design og trykkeri

Vi utvikler prosjekter, designer grafiske elementer, lager illustrasjoner og trykker klær, skilt etc.

Prosjekter

I alle moderne prosjekter er det nødvendig med kompetanse i grafisk design og merkevarebygging. Vår oppgave er å bistå i prosjekter for å sikre at alt det grafiske som møter ditt marked er på plass og at det holder så høy kvalitet som er nødvendig. Hvis du har behov for bistand til ditt prosjekt så ta gjerne kontakt med oss for å diskutere samarbeid.

Grafisk design

Vi designer logo, nettside, illustrasjoner, grafikk til bil, brosjyrer, emballasje, merkelapper og alt annet innen grafisk design. Vi tilpasser alle elementer til ditt bruk og fungerer som ledd mellom deg og produksjonsvirksomheter som trykkeri. Alle grafiske elementer blir skisset for hånd og digitalt før produksjon, slik at vi sammen kan finne retningen vi ønsker å gå.

Illustrasjoner

Vi kan tegne illustrasjoner til ditt prosjekt. Vi kan også animere og fargelegge illustrasjoner, samt digitalisere og levere de i den format som du ønsker det.

Merkevarebygging

Grafisk design spiller i dag en svært sentral rolle for bedrifter, foreninger, lag og alle som måtte ønske å ha en plass i markedet regionalt, nasjonalt eller internasjonalt. Vi designer elementer til din merkevare eller design til din varemerke, og vi har fokus på at din merkevare skal ha potensial og funksjonalitet som en internasjonal merkevare på sikt.

Trykk av design

Vi trykker design på klær, skilter, kjøretøy og alt som er mulig å trykke på.

Nettside for bedrifter

Vi kan sette opp profesjonell nettside for din bedrift. Vi kan også sette opp betalingsløsninger, bookingløsninger og diverse programvare som du måtte ha behov for.